(03) 9844 4220

Warranwood Extension

Type: Extension & Alteration

Materials: Brick Veneer

Date: Feb 2014 – July 2014

Description

This beautiful extension re-centred this Warranwood family home, creating a new kitchen, living room, and study. Complete with all new timber flooring throughout the expansive new area, the extension’s iconic feature is it’s cathedral ceiling, culminating at the living room rear wall where head-height windows, and highlight windows overhead, both frame and illuminate this attention-grabbing form. The new open plan kitchen, with a design created closely with the client’s to best suit their family lifestyle, combines practicality with eye-catching aesthetics (as shown in the above photos). Functioning as both an every-day hub for the family, as well as naturally facilitating entertaining guests , this new-look family home looks to impress for years to come.